PRODUCTES

CÀTERING

PASTISSERIA

DIES ASSENYALATS

ESTABLIMENTS

25 ANYS AL TEU COSTAT!

L'any 1991 es va obrir el primer Forn Passeig. I la història va començar com la de moltes altres persones que decideixen compartir les seves idees amb la resta de la gent. Així ho va fer la Charo, la impulsora de les botigues Forn Passeig. La Charo sempre va ser apassionada del bon pa i dels bons pastissos, i l'any 1991, acompanyada de la Isabel -la seva germana. i l'Anna -la seva neboda-, va fer d'aquesta passió una realitat.

 

Va compartir amb la resta dels veïns de l'últim tram del Passeig Pere III, allò que feia temps tenia al cap, aglutinar en un mateix establiment pa, croissanteria, tartes i pastissos. Per fer-ho es va envoltar dels millors productes i professionals... i va voler fer d'aquell primer establiment un espai amb caliu, proper i amb trobada. Una botiga on un bon somriure i aquella olor a pastisseria xocolata i croissant, fos l'inici d'un ???

 

Aquesta passió, les ganes de fer les coses bé, el treball constant i l'acció decidida ha fet que la filosofia de Forn Passeig s'hagi replicat a d'altres establiments de la ciutat.

 

25 anys més tard, la Charo, i les persones que treballen amb ella, segueixen amb la mateixa il·lusió d'aquell 15 d'abril de 1991.

 

Moltes gràcies a tots i totes els que heu fet i seguiu fent possible Forn Passeig.

¡25 AÑOS A TU LADO!

El año 1991 se abrió el primer Forn Passeig. Y su historia comenzó como la de muchas otras personas que deciden compartir sus ideas con los demás. Así lo hizo Charo, la impulsora de las tiendas Forn Passeig. Charo siempre ha sido una apasionada del buen pan y de los buenos pasteles, y el año 1991, juntamente con Isabel -su hermana- i Anna -su sobrina-, hicieron de su pasión una realidad.

 

Empezó a compartir con sus vecinos del último tramo del Passeig Pere III, eso que hacia tiempo tenía en la cabeza, juntar en un mismo establecimiento pan, croisantería, tartas y pasteles.

 

Para hacerlo escogió los mejores productos y profesionales... y quiso hacer de aquel establecimiento un espacio acogedor, cercano y de encuentro. Una tienda con una buena sonrisa y ese olor a chocolate i croisant.

 

Esa pasión, las ganas de hacer las cosas bien, el trabajo constante y la acción decidida a echo que la filosofía de Forn Passeig se haya replicado en otros establecimientos de la ciudad.

 

25 años más tarde, Charo y las personas que trabajan con ella, siguen con la misma ilusión de ese 15 de Abril de 1991.

 

Muchas gracias a todos y todas los que habéis echo y seguís haciendo posible Forn Passeig.

 

 

CONTACTA

Mòb. 667464019

info@fornpasseig.com

Establiments

SERVEIS

ALTRES

Càtering

RRHH

Pastisseria

Dies assenyalats

Avda. Bases de Manresa, 110-112

Manresa

Tel 93 877 33 36

 

 COPYRIGHT ©  FORN PASSEIG · TOTS ELS DRETS RESERVATS

Política de Cookies

Dissenyat per

GrupWhat's